Τρόποι Αποστολής

Σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών TAS Courier αποστέλλουμε την παραγγελία σας στον χώρο όπου εσείς επιθυμείτε.

Η διανομή των προϊόντων σας

Αποστολή με Courier
Η παραγγελία σας εφόσον έχει καταχωρηθεί στο σύστημα της arotimatiko.gr έως τις 12.00 π.μ. εργάσιμης ημέρας, παραδίδεται μέσα σε 1 – 2 εργάσιμες μέρες και υπό την προϋπόθεση το προϊόν να είναι διαθέσιμο.

Η arotimatiko.gr αποστέλλει την παραγγελία σας όταν όλα τα προϊόντα, που περιλαμβάνονται σε αυτή, είναι διαθέσιμα (προς αποφυγήν επιπρόσθετης χρέωσης κόστους μεταφορικών). Εάν όμως εσείς επιθυμείτε να σας αποσταλούν τα διαθέσιμα προϊόντα ΜΟΝΟ της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2109701267 γνωρίζοντας τον αριθμό παραγγελίας.

Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται καθημερινά και μόνο τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και τις ώρες από τις 10.00 έως τις 19.00.

Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης δεν ισχύουν τις αργίες, τα Σαββατοκύριακα και τις ημέρες που η κεντρική αποθήκη είναι κλειστή.

Για τα «διαθέσιμα» προϊόντα, ο χρόνος παράδοσης αναγράφεται στην παρένθεση.

Σε περίπτωση που ο προμηθευτής έχει αλλάξει το απόθεμα του χωρίς καμία ειδοποίηση προς την εταιρία μας, η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη.

Χρεώσεις

  • Το κόστος μεταφοράς σε όλη την Ελλάδα είναι 2,90 (€).
  • Το κόστος μεταφοράς στην Κύπρο είναι 7,50 (€).
  • Η Επιβάρυνση αντικαταβολής για όλη την Ελλάδα είναι 1,50 (€).

* Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει.
** Ο προαναφερθείς χρόνος παράδοσης ισχύει για οποιοδήποτε τρόπο παράδοσης/παραλαβής έχετε επιλέξει.

Παραλαβή από το κατάστημα
Υπάρχει η δυνατότητα να λάβετε την παραγγελία σας χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών ύστερα από επιβεβαιωτικό email ή τηλεφώνημα από το φυσικό μας κατάστημα. Μπορείτε να πληρώσετε μέσο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή κατά την παραλαβή.

Shopping Cart
3 Αρώματα 50ml + Δώρο 1 Άρωμα 30ml
Πρόλαβε την προσφορά!
3 Αρώματα 50ml + Δώρο 1 Άρωμα 30ml
Πρόλαβε την προσφορά!