Τρόποι Αποστολής

Σε συνεργασία με των εταιρειών ταχυμεταφορών Tas Courier, TCS Courier, ACS και Courier Center αποστέλλουμε την παραγγελία σας στον χώρο ή όπου εσείς επιθυμείτε.

Η διανομή των προϊόντων σας

Αποστολή με Courier
Η παραγγελία σας εφόσον έχει καταχωρηθεί στο σύστημα της arotimatiko.gr έως τις 12.00 π.μ. εργάσιμης ημέρας, παραδίδεται μέσα σε [1 με 3] ή [4 με 10] ή [έως 30] εργάσιμες ημέρες σύμφωνα με την διαθεσιμότητα του προϊόντος.

Η arotimatiko.gr αποστέλλει την παραγγελία σας όταν όλα τα προϊόντα, που περιλαμβάνονται σε αυτή, είναι διαθέσιμα (προς αποφυγήν επιπρόσθετης χρέωσης κόστους μεταφορικών). Εάν όμως εσείς επιθυμείτε να σας αποσταλούν τα διαθέσιμα προϊόντα ΜΟΝΟ της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2109701267 γνωρίζοντας τον αριθμό παραγγελίας.

Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται καθημερινά και μόνο τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και τις ώρες από τις 10.00 έως τις 19.00.

Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης δεν ισχύουν τις αργίες, τα Σαββατοκύριακα και τις ημέρες που η κεντρική αποθήκη είναι κλειστή.

Για τα «διαθέσιμα» προϊόντα, ο χρόνος παράδοσης είναι 1 έως 3 ημέρες.

Σε περίπτωση που ο προμηθευτής έχει αλλάξει το απόθεμα του χωρίς καμία ειδοποίηση προς την εταιρία μας, η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη.

Χρεώσεις

  • Το κόστος μεταφοράς σε όλη την Ελλάδα έως 4 κιλά είναι 3,90 (€). Η επιβάρυνση για κάθε επιπλέον κιλό είναι 2,00 (€).

* Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει.
** Ο προαναφερθείς χρόνος παράδοσης ισχύει για οποιοδήποτε τρόπο παράδοσης/παραλαβής έχετε επιλέξει.

Καλάθι αγορών